Juno Somonlu Kısır Yetişkin Kedi Maması 15 Kg
JUNO Somonlu Pirinçli Kısırlaştırılmış Kedi Maması; Kısırlaştırılmış yetişkin kedilerin günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere formüle edilmiş tam ve dengeli somonlu kedi mamasıdır.
İçerdiği Taurin ile kalp ve göz sağlığını destekler.
Yucca schidigera özütü ile dışkı kalitesini arttırır.
ANALİTİK BİLEŞENLER
Crude Protein/ Ham Protein : %32
Crude Fat/ Ham Yağ : %10
Crude Ash/ Ham Kül : %8
Crude Fiber/ Ham Selüloz (Lif) : %5,5
İÇİNDEKİLER: Somon proteini (%12), tavuk proteini, mısır, pirinç, somon yağı (%4), tavuk yağı, mısır gluten unu, kurutulmuş elma posası, buğday kepeği, kurutulmuş maya, ciğer aroması, vitamin ve mineraller, klinoptilolit, yucca schidigera, taurin (3a370), antioksidanlar (E320 ve E321).
BESİNSEL İLAVELER
A Vitamini (3a672a) 18000 IU; D3 vitamini (3a671) 1000 IU; E vitamini (3a700) 200 mg; C vitamini (3a312) 200 mg; B3 (Niacin-3a315) 70 mg; kalsiyum D-pantotenat (3a841) 8 mg; B2 vitamini (3a825i) 5 mg; B6 vitamini (3a831) 4 mg; B1 vitamini (3a821) 8 mg, biotin (3a880) 0,2 mg; folik asit (3a316) 1,2 mg; B12 vitamini 0,03 mg; K vitamini 0,2 mg (3a711); kolin klorür (3a890) 2500 mg; çinko (3b606) 80 mg; mangan (3b504) 10 mg; demir (3b106) 80 mg; iyot 0,5 mg (3b202),bakır (3b406) 15 mg; selenyum (3b8.10) 0.2 mg; taurin (3a370) 1500 mg.
GÜNLÜK BESLENME ÖNERİLERİ
Cat’s Weight (kg)- Kedi Ağırlığı |
2-3 kg |
3-4 kg |
4-5 kg |
5-6 kg |
6-7 kg |
7-8 kg |
9-10 kg |
Daily Amount (g/day)- Günlük Miktar (g/gün)- |
30-50 g |
50-60 g |
60-70 g |
70-80 g |
80-90 g |
90-100 g |
100-110 g |
BESLENME ÖNERİLERİ ve UYARILAR
· Kedinizin günlük beslenme gereksinimleri; yaş, cinsiyet, yaşadığı ortam şartları (sıcaklık, stres gibi), günlük aktivitesine bağlı olarak değişebilmektedir. Çizelgede önerilen değerler bir kedinin günlük besin madde ihtiyaçlarını sağlayabilmesi için gerekli miktarlardır.
· Mama ve su kaplarının temiz ve köpeğinizin stres altında olmayacağı bir ortamda sunulmasına dikkat ediniz.
· Mama değişimi söz konusu olduğunda geçişleri her iki mamayı da azar azar karıştırarak (yeni mamayı 2 günde bir %25 kadar arttırarak) bir hafta ila on gün içerisinde kademeli olarak sağlayınız.
· Mamanızı serin, kuru ve güneş ışığı almayan yerde saklayınız. Ambalajı her kullanımdan sonra iyice kapattığınıza emin olunuz.
· Üretim tarihi, tavsiye edilen son kullanma tarihi ve parti numarası ambalaj üzerindedir.
· İnsan gıdası olarak kullanılamaz.
· ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22716 GMP ve HELAL belgelerine sahip tesiste üretilmiştir.