Polo Puppy Milk Süt Tozu 200 g
Polo Puppy Milk Süt Tozu 200 Gr
Polo puppy milk, hamile ve süt veren anne köpekler, öksüz kalmış yavru köpekler için besleyici süt tozudur. Tam ve dengeli bir beslenme sağlayan köpek süt tozu vitamin, mineral ve taurin gibi doğal bileşenler ile laktoz seviyesi düşürülerek hazırlanmış tamamlayıcı yemdir.
* Polo köpek süt tozunun laktoz seviyesi düşük olduğundan sindirimi kolaydır.
* Bağışıklığı destekler ve yavruların hastalıklara karşı direncinin artmasına yardımcı olur.
* Yavru sayısının fazla olması ve anne sütünün yetersizliği durumunda tamamlayıcı gıda olarak kullanılır.
* Annesi olmayan yavru köpeklerin tam ve eksiksiz beslenmesini sağlar gelişimini destekler.
* Mineral ve vitaminlerin yanı sıra omega 3 yağ asitleri içermektedir.
* Polo köpek süt tozu taurin, kolajen ve kalsiyum eklenerek anne sütüne benzer şekilde hazırlanmıştır.
Polo Köpek Süt Tozunun İçeriği;
Süt tozu, peynir altı suyu tozu, nişasta, pirinç unu, vitamin ve mineraller, aromatik karışımlar.
Köpek Süt Tozunun Analizi;
Ham protein % 36, yağ % 15, ham kül % 6, niasin 100 mg, vitamin B1 5 gr, vitamin B2 150 mg, vitamin B6 400 mg, vitamin B7 (biotin) 100 mg, folik asit 10 mg, vitamin C 600 mg, vitamin E 200.000 IU, omega 3 45 mg, hidrolize kolajen 15 gr.
Köpekler İçin Süt Tozu Nasıl Kullanılır?
* 1-20 günlük yavru köpek için 100 ml ılık su içerisine 15 gr süt tozu katılarak kullanılır.
* 20 günden daha büyük yavru köpekler için ise 200 ml ılık su içerisine 30 gr süt tozu katılarak kullanılır.
* Süt tozu biberon içerisinde iyice çalkalandıktan sonra günde 3-4 öğün olarak verilir.
Köpek Süt Tozu Hazırlama Önerisi;
Polo köpek süt tozunun her öğün taze hazırlanması ve hazırlandıktan sonra 30 dakika içerisinde tüketilmesi tavsiye edilmektedir.
Süt tozunun hazırlanacağı biberonun boyut olarak yavru köpeğe uygun olmasına dikkat edilmeli ve yavrunun kolayca içebileceği yumuşak uçlu biberon tercih edilmelidir.
Süt tozunun sıcaklığına dikkat edilmelidir.
Kaynamış ve soğutulmuş ılık su ile hazırlanmalıdır.
Süt tozu ile suyun iyice karışması sağlanmalı, topaklar kalmamalıdır.